Úvodní stránka : Protektory, zimní pneu, levné pneu TipTyre.cz

.
Šířka
Profil
Druh
Zimní pneumatiky

Zimní pneumatiky 19.10.2012

Vítáme Vás v naší nové sekci věnované popisu a nabídce zimních pneumatik!
Kvalitní nejen zimní pneumatiky za velmi zajímavé ceny TipTyre s. r. o. je výrobcem protektorovaných pneu značky TipTyre a zároveň také největším prodejcem zahraničních protektorovaných pneumatik v České republice.
Dále v našem sortimentu naleznete také pneumatiky značek BlackStar, Technik, Colway, Insa Turbo, Gauth Pneu, Profil, Collin´s a Markgum a mnohé jiné.

Zima pomalu, ale jistě přichází. Blíží se období, kdy bude užívání zimních pneumatik nutností podle platných předpisů. Ty říkají, že zimní pneumatiky jsou řidiči povinni užívat od 1.11. do 31.3. pokud se na silinici vyskytuje souvislá vrstva sněhu, ledu nebo námrazy anebo lze vzhledem k akutálnímu počasí předpokládat, že by tam mohla být.

Co tedy musí splňovat pneu pro použití v zimním období?
- pneu musí být ozanačena na bočnici nápisem M+S (event. M+S, MS)
- pneu musí mít hloubku hlavních dezénových drážek minimálně 4 mm. U některých pneu tuto hloubku označují tzv. zimní TWI.
Protektory TipTyre WinterEcoComfort - WEC mají v ramenní části značení pozice TWI (1,6 mm) a také pozici můstku označující hloubku dezénu 4 mm a ta je označena vločkou.
Stejně jako je to u jiných zimních pneumatik, i naše zimní pneumatiky TipTyre mají jiné chemické složení, než letní pneumatiky. Proto je také odlišná jejich přilnavost na vozovce. Dezén zimních pneumatik lépe odvádí vodu a tím pádem je bezpečnější na silnicích.

TipTyre – zimní pneumatika všech rozměrů – kvalita není náhoda Ponořte se do nabídky našeho zimního pneu a vybírejte z mnoha typů a velikostí za skvělé ceny. Vhodnou velikost zimního pneu pro vaše vozidlo vyčtete z technického průkazu. Nejste si jisti správností výběru? Nevadí, zavolejte nám, rádi vám poradíme a nabídneme vhodné pneumatiky pro vaše auto.

Nenechte nákup zimních pneumatik na poslední chvíli. Předejdete tak dlouhým frontám nebo také prázdným skladům se zimními pneumatikami. Při výběru zimních pneumatik byste měli dbát na pár důležitých pokynů. Mezi ně patří to pravidlo, že vaše vozidlo bude na zimních silnicích mnohem bezpečnější, když pořídíte zimní pneumatiky na všechny 4 kola.
Dále myslete na to, že mnohem bezpečnější a jistější jídla bude se čtyřmi totožnými zimními pneumatikami (jak výrobcem, tak hloubkou dezénu).
Nebojte se zainvestovat do kvality. Tento krok jistě během zimy oceníte.
Zimní pneumatiky vybírejte s rozvahou a opatrností. Nevíte-li si rady, rádi vám zodpovíme váš dotaz nebo pomůžeme vybrat vaše nové zimní pneumatiky.

Náš internetový obchod vám přináší bohatou nabídkou pneumatik. S našimi pneumatikami jistě dojedete do cíle bezpečně.
Pneumatiky HP8

Pneu HP8

Pneumatiky s moderním záběrovým a směrovým dezénem s dokonalým záběrem ...

Pneumatiky Alpiner

Pneu Alpiner

Pneumatiky s moderním záběrovým a směrovým dezénem s dokonalým záběrem ...